Skip navigation

Reizigers Advies Raad


Vervoerregio Amsterdam
 
 
print

Adviezen van de RAR

De Reizigers Advies Raad (RAR) voor de Vervoerregio Amsterdam is een onafhankelijk adviesorgaan voor het openbaar vervoer. De RAR brengt gevraagd en ongevraagd adviezen uit aan de Vervoerregio Amsterdam en de openbaar vervoerbedrijven.

Hieronder vindt u adviezen die de RAR in 2018 en de jaren daarvoor heeft uitgebracht. U kunt de adviezen terugzoeken naar publicatiedatum en naar concessiegebied. Adviezen die de concessiegebieden overstijgen, vindt u terug onder Regio 'Overige onderwerpen'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de RAR via de 'contact' pagina.

 
pagina 1 van 34    vorige |  volgende
Toon aantal per pagina:  10 |  25 |  50 |  alle (340)

De RAR adviseert Connexxion over het verlengen van de dienstregeling van 9 december 2018 tot medio maart 2019. De RAR stemt in met het verzoek om de dienstregeling te verlengen.

De RAR heeft het verzoek gekregen van Connexxion om in te stemmen met de afschaffing van het busboekje in de Zaanstreek. De RAR stemt in met dit verzoek.

De RAR adviseert GVB over het Duurzaamheidsplan 2019 - 2024 voor de concessie Amsterdam. De RAR geeft een positief advies.

De RAR adviseert Connexxion over het concept Vervoerplan AML 2019.

De RAR adviseert GVB over het vervoerplan 2019. In de bijlage kunt u lezen op welke punten de RAR reageert.

De RAR geeft de portefeuillehouder OV van de Vervoerregio Amsterdam ongevraagd advies over het materieeltekort bij GVB.

De RAR adviseert zowel dhr. Litjens als de Vervoerregio Amsterdam en de vervoerbedrijven uit de regio over de frequentieverlaging van de Noord/Zuidlijn. De twee adviezen kunt u vinden in de bijlagen.

De RAR geeft een positief advies over het actieplan sociale veiligheid 2018 van EBS Waterland

De RAR adviseert de gemeente Amsterdam over het ontwerp Marnixplein. De RAR stemt in met het ontwerp voor de eindsituatie, maar gaat niet akkoord met de tussenoplossing.

De RAR adviseert GVB over de wijziging van de metro-afstandenmatrix en GVB Flex.

pagina 1 van 34    vorige |  volgende
Toon aantal per pagina:  10 |  25 |  50 |  alle (340)