Skip navigation

Reizigers Advies Raad


Vervoerregio Amsterdam
 
 
print

Adviezen van de RAR

De Reizigers Advies Raad (RAR) voor de Vervoerregio Amsterdam is een onafhankelijk adviesorgaan voor het openbaar vervoer. De RAR brengt gevraagd en ongevraagd adviezen uit aan de Vervoerregio Amsterdam en de openbaar vervoerbedrijven.

Hieronder vindt u adviezen die de RAR in 2018 en de jaren daarvoor heeft uitgebracht. U kunt de adviezen terugzoeken naar publicatiedatum en naar concessiegebied. Adviezen die de concessiegebieden overstijgen, vindt u terug onder Regio 'Overige onderwerpen'.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de RAR via de 'contact' pagina.

 
pagina 1 van 35    vorige |  volgende
Toon aantal per pagina:  10 |  25 |  50 |  alle (348)

De Oogvereniging, Cliëntenbelang Amsterdam en de Reizigers Advies Raad vragen met dit advies opnieuw aandacht voor voorzieningen voor mensen met een visuele beperking bij haltes van het openbaar vervoer.

De ombouw van de Amstelveenlijn is een groot project die langere tijd in beslag neemt en veel gevolgen heeft voor de reiziger. In dit advies wijst de RAR op enkele zaken die vanuit het reizigersbelang de aandacht verdienen.

De RAR adviseert over het Dienstverleningsplan 2019-2024.

De RAR bepleit ook dit jaar voor interoperabele kaartsoorten en gelijke tarieven in de gehele Vervoerregio Amsterdam

De RAR ziet de regio als één concessiegebied. Om die reden heeft de RAR de voorstellen integraal beoordeeld en het resultaat daarvan verwerkt in een afzonderlijk advies aan de vervoerder. Dit advies is voor Connexxion en de concessiegebieden Zaanstreek en Amstelland-Meerlanden.

De RAR ziet de regio als één concessiegebied. Om die reden heeft de RAR de voorstellen integraal beoordeeld en het resultaat daarvan verwerkt in een afzonderlijk advies aan de vervoerder. Dit advies is voor EBS en het concessiegebied Waterland.

De RAR ziet de regio als één concessiegebied. Om die reden heeft de RAR de voorstellen integraal beoordeeld en het resultaat daarvan verwerkt in een afzonderlijk advies aan de vervoerder. Dit advies is voor GVB en het concessiegebied Amsterdam

De RAR adviseert Connexxion over het verlengen van de dienstregeling van 9 december 2018 tot medio maart 2019. De RAR stemt in met het verzoek om de dienstregeling te verlengen.

De RAR heeft het verzoek gekregen van Connexxion om in te stemmen met de afschaffing van het busboekje in de Zaanstreek. De RAR stemt in met dit verzoek.

De RAR adviseert GVB over het Duurzaamheidsplan 2019 - 2024 voor de concessie Amsterdam. De RAR geeft een positief advies.

pagina 1 van 35    vorige |  volgende
Toon aantal per pagina:  10 |  25 |  50 |  alle (348)